Bedrift

Omfanget er helt opp til dere

Vi kan hjelpe til med å legge opp et opplegg som hjelper den ansatte tilbake og kan komme med forslag til løsninger som passer din bedrift. Vi har med oss nødvendig utstyr for selve gjennomføringen.

 

Vi kan bookes for enkelt dager når bedrift ønsker å gjøre noe ekstra for de ansatte og/eller eventuelt mer regelmessig etter avtale. Vi tilbyr naprapati, massasje, ergonomisk veiledning og trening på jobb.

FAKTA

Plager som stiv nakke, hodepine, musearm, tennisalbue, ryggplager etc. blir stadig vanligere. I følge Statistisk Sentralbyrå skyldes 50% av alt sykefravær muskel- og skjelettplager. Årsakene kan være stillesittende og ensformig arbeid, dårlig ergonomi, stress m.m.

 

Høyt sykefravær, dårlig arbeidsmiljø og mindre effektivitet koster bedriftene store summer årlig. En undersøkelse gjort av NHO og SINTEF viser at bedrifter i gjennomsnitt har en kostnad på ca kr 13.000 per uke en ansatt er borte fra

jobb.

 

SINTEF og NTNU har også gjort undersøkelser som viser at bedrifter som har satset på å forebygge muskel- og skjelettplager, - har fått redusert sykefraværet. Behandling på jobb gjør det mulig å komme raskere tilbake til arbeidslivet og hverdagen etter sykefravær.

 

Ta kontakt for et uforpliktende møte.