Tjenester

Naprapati

Naprapati er en manuell behandlingsform; det vil si at vi bruker hendene som vårt arbeidsverktøy for å undersøke, behandle og rehabilitere plager og skader i muskel- og leddapparatet.

 

Naprapaten fokuserer på å finne årsaken til lidelsene og vil behandle bevegelsesapparatet ut i fra et helhetssyn. Det er viktig å finne årsaken til problemene for å få best mulig behandlingsresultat og forhindre tilbakefall. 

 

Naprapaten bruker ulike manuelle teknikker i behandlingene sine. Eksempler på dette er manipulasjon, mobilisering, triggerpunktsbehandling, massasje, tøy/stretching, nervemobilisering og hjemmeøvelser. Ved vår klinikk kan vi også bruke nåler som et hjelpemiddel til andre teknikker.

Med 4-års utdanning opparbeider naprapaten seg god kunnskap om kroppens anatomi og fysiologi, og store deler av utdanningen består av idrettsmedisin - idrettsskader.

 

Det viktigste vi gjør er å tilpasse behandlingen til hvert enkelt individ vi har på klinikken. 

Massasje

Våre naprapater er også utdannet massasjeterapeuter og tilbyr klassisk massasje og terapeutisk massasje/idrettsmassasje. Du kan velge mellom 25.minutter, 55.minutter og 85.minutter med massasje. Vi tilpasser hardheten og fokuserer gjerne på problemområder dersom du ønsker det. Merk at det ikke er "spa-massasje", dog passer behandlingen for alle. Er du idrettsaktiv? Da er dette perfekt i perioder hvor du trener/konkurrer mye. 

 

Unn deg massasje som forebyggende eller for å myke opp allerede stiv muskulatur.

Bedrift

Plager som stiv nakke, hodepine, musearm, tennisalbue, ryggplager etc. blir stadig vanligere. I følge Statistisk Sentralbyrå skyldes 50% av alt sykefravær muskel-og skjelettplager. Årsakene kan være stillesittende og ensformig arbeid, dårlig ergonomi, stress m.m.

 

Høyt sykefravær, dårlig arbeidsmiljø og mindre effektivitet koster bedriftene store summer årlig. En undersøkelse gjort av NHO og SINTEF viser at bedrifter igjennomsnitt har en kostnad på ca kr 13.000 per uke en ansatt er borte fra jobb.

 

SINTEF og NTNU har også gjort undersøkelser som viser at bedrifter som har satset på å forebygge muskel- og skjelettplager, - har fått redusert sykefraværet. Behandling på jobb gjør det mulig å komme raskere tilbake til arbeidslivet og hverdagen etter sykefravær.

 

Vi kan hjelpe til med å legge opp et opplegg som hjelper den ansatte tilbake og kan komme med forslag til løsninger som passer din bedrift. Vi har med oss nødvendig utstyr for selve gjennomføringen.

 

Vi kan bookes for enkelt dager når bedrift ønsker å gjøre noe ekstra for de ansatte og/eller eventuelt mer regelmessig etter avtale. Vi tilbyr naprapati, massasje, ergonomisk veiledning og trening på jobb.

 

Ta kontakt for et uforpliktende møte.

Helseforsikring

Mange har helseforsikring gjennom jobb eller privat. Sjekk med din leverandør om de dekker behandling hos naprapat. Vi garanterer korte ventetider og god dialog med forsikringsselskapet. Vi kan fakturere forsikringsselskapet direkte eller du som bruker kan legge ut og deretter få igjen penger fra forsikringsselskapet.

Priser

Sjekk ut onlinebookingen for reduserte priser i forbindelse med åpningen. Gjelder i perioden 1.okt-15.nov.

Naprapatbehandling

Førstekonsultasjon (45-60.min):

Oppfølging (30-45.min): 

Student/barn/ungdom:

Helg (akutt behandling etter avtale): 

690,-

580,-

450,-

800,-

Massasje

Terapeutisk Massasje (80.min):

Terapeutisk Massasje (55.min): 

Terapeutisk Massasje (25.min)

1100-

800,-

400,-

Ved egne avtaler i idrettslag, trekkes prisen av ved betaling -